Uw tweede gekochte product 100% terugbetaald (het goedkoopste van de twee)! - Lansinoh

Uw tweede gekochte product 100% terugbetaald (het goedkoopste van de twee)!

Uw tweede gekochte product 100% terugbetaald (het goedkoopste van de twee)!

Aanbieding voorbehouden voor mensen die kopen tussen 01/09/2018 en 31/12/2018: een Lanoline 40ml crème en een ander product uit de aanbieding van BlueLock verpleegkussens x24 of zakken voor het bewaren van moedermelk x25.

Lijst van de producten waarop de aanbieding betrekking heeft:

  • Lanoline crème HPA Lansinoh 40ml
  • Bluelock verpleegkussens x24
  • Zakken voor het bewaren van moedermelk x25

Om te genieten van deze aanbieding:

Koop tussen 01/09/2018 en 31/12/2018 een Lansinoh Lanoline 40ml HPA® crème uit de aanbieding, en een van de volgende twee producten (datum op kassabon geldt als bewijs):

  • Verpleegkussens x24

of

  • Zakken voor het bewaren van moedermelk x25

 

Ga naar de website https://lansinoh.lanoline.e-odr.fr/ tussen 01/09/2018 00u01 en 31/12/2018 tot 23u59.

Schrijf u in door het online inschrijfformulier volledig in te vullen.

Voltooi uw inschrijving door uw aankoopbewijs te downloaden:

Een foto of scan van het origineel van uw kassabon waarop u duidelijk uw 2 producten heeft omsingeld: de labels, de prijzen, de aankoopdatum van het product en het teken waar het product werd gekocht. ALs deze informatie niet duidelijk is omcirkeld, zal het verzoek om terugbetaling als niet-conform worden beschouwd en kan de terugbetaling niet worden uitgevoerd.

Een foto of scan van de 2 originele barcodes van de 2 aangekochte producten (lanoline 40ml en kussens x24 of lanoline 40ml en bewaarzakken x25).

 

Onder voorbehoud van verificatie van de conformiteit van uw verzoek om terugbetaling, ontvangt u uw terugbetaling voor uw tweede gekochte product (het goedkoopste van de twee) uitsluitend via overschrijving, binnen een gemiddelde van ongeveer 6 weken na ontvangst van uw verzoek om terugbetaling.

 

Aanbieding geldig van 01/09/2018 tot 31/12/2018, niet cumuleerbaar met andere lopende aanbiedingen, en voorbehouden voor volwassenen die gedomicilieerd zijn in het Franse vasteland (met inbegrip van Corsica), Guadeloupe, Réunion, Martinique, België en Nederland, beperkt tot de terugbetaling van één enkel product voor alle producten die in aanmerking komen voor de aanbieding en per huishouden (zelfde naam, zelfde adres, zelfde e-mailadres en/of hetzelfde IBAN-BIC). De aanbieding kan niet gecombineerd worden met andere lopende acties. Elk onleesbaar, onvolledig, foutief, klaarblijkelijk frauduleus verzoek dat buiten de termijn wordt verzonden of niet aan de hierboven vermelde voorwaarden voldoet, zal als niet-conform worden beschouwd en zal geen aanleiding geven tot terugbetaling. U zult een e-mail ontvangen met de redenen voor uw niet-conformiteit. Deelnamekosten worden niet terugbetaald.

De verzamelde informatie wordt verwerkt door LANSINOH LABORATORIES INC. om de terugbetaling van commerciële aanbiedingen op producten en diensten van LANSINOH LABORATORIES INC. te beheren.

De rechtsgrondslag voor de verwerking rust op de toestemming van de betrokkene.

 

De verzamelde gegevens zijn essentieel voor deze verwerking en zijn bestemd voor de geautoriseerde diensten van LANSINOH LABORATORIES INC. Uw gegevens zullen in Frankrijk worden bewaard voor een periode van een jaar vanaf de afsluiting van de actie. Originele documenten of kopieën die u verzendt om deel te nemen aan de aanbieding kunnen niet aan u worden geretourneerd.

De gegevens worden vastgelegd door een dienstverlener in Marokko. Aangezien dit land buiten de EU is gevestigd, zijn modelcontractbepalingen van de Europese Commissie van toepassing op de overdracht, om een adequaat niveau van bescherming van persoonsgegevens te waarborgen. U kunt een kopie krijgen door contact op te nemen met [email protected]

In  overeenstemming met de toepasselijke wetgeving hebt u het recht om de  verzamelde gegevens in te zien, te vragen, te corrigeren, te wissen en  te verwijderen, en voor de verwerking van uw gegevens, het recht op verzet tegen overdraagbaarheid, prospectie of om legitieme redenen, het recht om een klacht in te dienen  bij de CNIL en een recht om richtlijnen te bepalen met betrekking tot  het lot van uw persoonlijke gegevens na uw overlijden door u te richten aan [email protected], vergezeld van een kopie van een identiteitskaart met uw handtekening.

LANSINOH LABORATORIES INC vraag uw toestemming om u voor een periode van één jaar promotionele aanbiedingen te sturen.

Vink het volgende vakje op het inschrijvingsformulier aan als u ze wenst te ontvangen: Ja, ik ga ermee akkoord promotieaanbiedingen te ontvangen van LANSINOH LABORATORIES INC.

Lansinoh Laboratories Inc. Siret 630 939 468  – HighCo DATA RCS: Aix-en-Provence B 403 096 670